מכון מתאים לביצוע בדיקת SSEP

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/10/2018 | 08:28 | מאת: AMI

נשלחתי לאחרונה לבדיקת SEP ניסיתי באיכילוב ובלינסון ואף במכונים פרטיים האם יש מקום שאתם מכירים?היות ואני לא מצליח למצוא מכון שמבצע את הבדיקה הזו

לעמי שלום, *SSEP מתבצע באיכילוב בשיקום נוירולוגי, פרופ .ויואן דרורי *מתבצע גם ברמב"ם חיפה,במעבדה ניורופיסיולוגית של נוירוכירורגיה בברכה

01/10/2018 | 16:00 | מאת: עמי

ד"ר תודה על תשובתך לפני כחודש התקשרתימלמרפאות איכילוב והם מסרו שכבר לא עושים שם את הבדיקה. לבדוק שוב ? היות ואני גר במרכז. תודה רבה עמי

תנסה לדבר עם מלר"ם איכילוב ותשאל בהתאם למפרט המבצע שציינתי בתשובתי המקורית

01/10/2018 | 18:23 | מאת: עמי

המון תודה לך

מנהלי פורום נוירוכירורגיה