תחושת זרם בלסת תחתונה מס' שבועות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/09/2018 | 23:07 | מאת: גלי

בת 67 עם קברנומה בגזע המוח שדיממה בשנת 2009 ומאז במעקב. מס' שבועות חשה תחושת זרם 1-2 שניות צד שמאל של לסת תחתונה מס' פעמים ביום ובלילה. רופא שיניים סבר שמדובר בשן ללא טיפול שורש שהעצב בה היה יבש, עשה טיפול שורש אך אין שום שינוי בתחושות הזרם. מבקשת ייעוץ. תודה, גלי.

לגלי שלום, לא ברור מפנייתך מיקום הקברנומה בגזע המח: מימין?משמאל? יש לחזור ולהבדק עתה עי המומחה שמבצע את המעקב אחר הקברנומה (נוירולוג או נוירוכירורג) ניתוב המשך בירור מאבחן לנוכח התלונה החדשה-עפ"י התרשמותו וממצאי בדיקתו. בברכה

27/09/2018 | 13:15 | מאת: גלי

תודה על תשובתך, להלן הפירוט: בשנת 2009 ארוע דימום מקברנומה של הפדנקל הצבלרי משמאל, מאז במעקב ללא שינוי. יש לי תור לבדיקת MRI בעוד שבועיים ותור לנוירוכירורג ב 10.12 האם סובל דיחוי עד התאריך הנ"ל?

לגלי, נראה עדיף להקדים את הביקור בצמוד לבצוע ה-MRI בעוד שבועיים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה