הראש שלי רועד בקטנה, אני מרגיש תזוזות קטנות. בן 16

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/09/2018 | 19:53 | מאת: דני

היי, אני בן 16 והראש שלי התחיל אתמול לרעוד.. מאוד בקטנה, שאני שואל מישהו הוא אומר שלא רואים כלום וגם כשאני מסתכל במראה לא ממש רואים או אפילו בכלל, אבל אני מרגיש את זה! כאילן הוא לא נח ולא מפסיק ויש תזוזות ממש מינוריות, זה התחיל אחרי שחזרתי מאימון במכון כושר אחרי הרבה זמן שלא התאמנתי והגוף שלי היה ממש מותש ובשוק אבל זה אף פעם לא קרה לי.. כבר בערך יומיים ככה לא יודע מה לעשות. תודה

שלום דני, מומלצת בדיקתך עי נירולוג מומחה ניתוב אבחון עפ"י התרשמותו בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה