קונוס מודולרי בסקירה שניה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/09/2018 | 11:36 | מאת: איריס

ד"ר שלום רב, בסקירה מאוחרת ( שבוע 22 ) נצפה קונוס מודולרי בגובה L3-L4 . הרופא אמר לנו שזה גבולי מאד, ולחזור שוב לסקירה שלישית בשבוע 31. האם נראה שיש מקום לדאגה? אני מוטרדת מאד. ( עמוד שדרה - תקין ) אשמח לתשובה בהקדם.

לאיריס שלום, *הקונוס המדולרי=MEDULLAEY CONUS אמור להסתיים בגובה L1-L2. *בהרבה עוברים הוא נמוך יותר בהריון ועולה כלפי הראש בהמשך,ללא מחלה או פגם. *הרופא שהמליץ על סקירה שלישית בשבוע 31 צודק. בברכה

03/09/2018 | 15:00 | מאת: איריס

תודה רבה ושנה טובה

10/12/2021 | 12:22 | מאת: מגד

אהלן איריס מה שלומך נאמר לנו אותו הדבר לפני שבוע אשמח לשמוע ממך מה יצא בסוף אצלכם 0525343365 בהועדה בבקשה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה