ניתוח לפתרון בעיית כיארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/08/2018 | 09:53 | מאת: אושרי

הבת שלי אובחנה לפני שלוש שנים ב- MS ובנוסף לצערנו בבעיית כיארי . בתחילה חשבו שמדובר רק בכיארי ולא יחסו תשומת לב לבעיית MS שנגלתה על ידי MRI . כיום ממליצים על ניתוח להסרת חלק מהעצם אשר לוחצת וגורמת לה לסחרחורות ובחילות לא נסבלות. שאלתי : האם יש דרך אחרת להורדת הלחץ ללא ניתוח ? האם המצב ללא ניתוח ילך וידרדר יותר מהמצב הקיים ? באיזה בית חולים יש את הנסיון הרב ביותר בניתוחים מהסוג הזה ? תודה מראש לתשובה מהירה.

לאושרי שלום, בתשובה לשאלותיך: *הדרך ביחידה היא ניתוח *לא בהכרח.אפשרי שכן *הנסיון לא שייך לבית חולים אלא למנתח. אני מבצע ניתוחי CHIARI למעלה מ-30 שנה. אשמח לסייע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה