כאבים בעצמות הגולגולת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/08/2018 | 10:46 | מאת: הילה

שלום, אני בחורה בריאה ולאחרונה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בעצמות הגולגולת אשר מגיעים בגלים, אחת לשבועיים, ההתקפים כוללים כאבים בכל הנקודות על גבי הקרקפת, איפה שאני נוגעת כואב מאוד מאוד. יש לציין שהכאבים התחילו פחות או יותר מאז שהתחלתי לשים כיסוי ראש שכולל כובע ומעליו מטפחת. יכול להיות שהכאבים זה מהכיסוי ראש? זה כאב ממש חזק. עם איזה רופא צריך להתייעץ במקרה כזה? ואיזו בדיקה צריך לעשות? אני אובדת עצות.. תודה מראש, הילה

להילה שלום, מומלצת בדיקת נוירולוג מומחה. ניתוב אבחון עפ"י התרשמותו. בברכה

12/08/2018 | 12:10 | מאת: הילה

תודה רבה על התגובה המהירה! אפנה לנוירולוג בדחיפות

מנהלי פורום נוירוכירורגיה