בן שנה וחצי ראש שטוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/08/2018 | 06:46 | מאת: אלי

שלום רב לבני בין השנה עדיין יש חצי ראש שטוח.בטיפת חלב ורופא המשפחה של הילד אמרו שהסתדר עם הזמן. רציתי לדעת האם באמת זה הסתדר? אם כן עד מתי זה אמור להסתדר? ואם לא מה עליי לעשות?

בוקר טוב אלי, מידת השיפור ברב המקרים היא חלקית. כדי להתייחס פרטנית-יש צורך לבדוק את בנך,להתרשם, במידת הצורך להוסיף הדמייה. המלצה טיפולית כפי שישתמע. בברכה

01/08/2018 | 07:13 | מאת: אלי

לאן צריך לפנות? האם לקחת רופא פרטי אם כן מי מומלץ?

לאלי, נוירוכירורג ילדים נמצא בכל מחלקה נוירוכירורגית בבתי החולים הציבוריים,למשל- איכילוב,מ.ר. רבין-בילינסון,תל-השןמר-שיבא בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה