גלאי מתכות ושאנט מתכוונן

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/07/2018 | 23:30 | מאת: רותי

שלום רב, האם בעלי שאנט מתכוונן יכולים לעבור בגלאי המתכות בשדות התעופה? שמענו מספר גרסאות. אשמח לתשובה חד משמעית. תודה.

בוקר טוב רותי, דלף מתכוונן,מתוצרת STRATA למשל איננו תמיד עמיד כנגד גלאי מתכות: מערכת הדלף כוללת מגנט גלאים המופעלים בסיוע שדה מגנטי עשויים לשנות כוונון המערכת. בברכה

04/07/2018 | 13:20 | מאת: רותי

שלום רב, תודה על תשובתך הברורה. בהמשך לתשובתך, האם יש גם בעיה עם הגלאים בקניונים/חנויות/תחנת הרכבת וכ"ו? או שהם פחות עוצמתיים? תודה רבה

לרותי, אין בידי מידע מוסמך אודות העצמה של גלאים אלה. להערכתי-ברב המקרים -לא

מנהלי פורום נוירוכירורגיה