נוירו גב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/06/2018 | 01:59 | מאת: ארז

שלום, אולי אתה מכיר מומחה נוירוכירורג עמוד שדרה המנתח בירושלים? אני צריך לעבור נתוח בעמוד שדרה מותני ויש לי בעיה שקשה לי לעבור נתוח מחוץ לירושלים, אשמח אם יש לך להמליץ על רופא בעל ניסיון, מפני שיש רופא אחד בשערי צדק והשני בהדסה ושניהם לא מומחים, צעירים ללא ותק ניסיון, אני ממש מודאג

לארז שלום, למיטב ראייתי מומלצות עתה הנקיטות הבאות: *ייעוץ נוסף עי מנתח עמ"ש מיומן בשאלת הצורך בניתוח *אם הוא קיים וברור-השיקול של אי נוחות בניתוח מחוץ לי-ם לעומת ניתוח עי מנתח מיומן-מנוסה באיזור המרכז כלל איננו רלבנטי *לא פחות חשוב:אם ניתוח עליך להאמין במיומנותו של המנתח המיועד *כיוון שלא עברת ניתוח עד כה רצוי שתתן דעתך:ניתוח לא מוצלח או עם הצלחה חלקית עשוי לקבע בעייה לא פתורה ולהיות מטרד לשנים בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה