לא טוב בראש הרגשה נוראית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/06/2018 | 19:27 | מאת: יוני

בזמן האחרון מופיע לי מידי פעם כאב ראש לא מובן כזה, לא ממש כואב הראש פשוט לא טוב לי כזה בראש טיפה חום בגוף ומתחיל טיפה בחילות. לא משנה כמה מים אני שותה זה לא עוזר, פתאום אחרי שעה שעתיים זה עובר. פעם אחת גם הקאתי מזה. ממש לא טוב לי בראש ולא מצליח להעביר את זה, לא כואב הראש אבל הרגשה ממש נוראית. הסבר לזה או טיפול ?

ערב טוב יוני, לא הסבר ולא טיפול: מתבקשת בדיקת נוירולוג מומחה ייעוץ מאבחן כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה