בדיקות ובירורים שעברתי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/06/2018 | 15:08 | מאת: עידן שמעון

שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת "נָגִישׁ בִּקְלִיק" הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. הַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ. פְּתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת. מילון תרופות מחשבוני בריאות רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש פורום נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש - יש לך שאלה? פורום נוירוכירורגיה-ניתוחי ראש נועד לתת מענה במגוון נושאים: ניתוחי מוח, מערכת העצבים, כאבי ראש ומיגרנות, בעיות בגולגולת, שבץ מוחי, פציעות ראש, לחץ תוך גולגלתי, בעיות חוט שדרה, דימומים, גידולים במוח, זיהומים ודלקות במוח מנהלי הפורום ד"ר שלמה סטיב ג'קסון 053-4877809 פרופ' אייל יצחיאק הוספת הודעה חדשה לקביעת תור הוספת הודעה לפורום המייל לא יפורסם בפורום אם את/ה רוצה שנחזור אליך תמונה שאלה לגבי בדיקות שעשיתי תודה עידן שלום בן 27 יש לי רעשים מוזרים מהגב קולות כאלה שבגב משמיע מזה יכול להיות עשיתי mriוהיה רשום בקע קטן ימני d9 d10 עם השטחהה קלה עשיתי בגגל חוסר תחושה ברגלים וקושי בהליכה וזה מה שמצאו ??בסיטי צוואר יש בקע דיסק נושקקק בשק הטקלי בגובה סי5סי6 סיטי ראש טונזיל ימני צנוח בגובה 4מימ האם כול הממצאים האלה מסבירים את התלונות שלי mriצוואר ללא ממצא הגב עושה קולות מוזרים בגב העממציי למעלה כיאלו משו בזרימה של אןייר שם בגב האמצעי למעלה ץודה עידן

07/06/2018 | 15:09 | מאת: עידןן

בטעןת זה הוסיך לי עוד דברים שרשמתי את סה בעוד פורןם סליחה ..

מנהלי פורום נוירוכירורגיה