היכן לעשות mri ראש - באיזה מקום? תודה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/06/2018 | 11:10 | מאת: שרון

שלום רבת אני עומדת בפני דילמה היכן לבצע בדיקת mri בעקבות כאבי ראש ממושכים הופנתי ל mri ראש, יש לי אפשרות בבית חולים אסותא באשדוד עוד שבועיים או ממור מאר בבית חולים קפלן היום. האם יש משמעות למיקום הבדיקה מבחינת איכות המכשור. האם יש שיקולים מסויימים שכדאי לקחת בבחירת המקום? תודה מראש

לשרון , נושא איכות המכשור תואם דיון עם נוירורדיולוג במחלקת הדמייה. בברכה

05/06/2018 | 11:28 | מאת: שרון

תודה על תשובתך. אבל לא הבנתי, יש לי אופציה לבדיקה היום בקפלן או בעוד שבועיים בבית חולים אסותא אשדוד. השאלה האם יש הבדל בציוד שעל סמך זה כדאי שאבחר מקום זה או אחר?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה