סחרורות בראש ששוכב על הגב יעוץ

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/04/2018 | 01:38 | מאת: אבשלום

שלום תמיד שאני שוכב במיטה על הגב לא מצליח לירדם ככה וזה עושה לי סחרורות בחלק האחורי של הראש התחתון ואני לא מצליח לירדפ ככה על הגב בגגל הסחורורת האלה שיש בראש סיטי מוח יש עמדה גבולית של טונזילים זה מאוד מפריע לי אשמח לייעוץ יש שתי פריצות דיסק במעבר של המוח לצוואר ואחת בצוואר עצמו אשמח לייעוץ

26/04/2018 | 01:39 | מאת: אבשלום

mriמוח גם תקין

לאבשלום, יש צורך לבדוק אותך לעיין בהדמיות הקיימות שהזכרת קרוב לודאי לבצע MRI צווארי משלים ייעוץ טיפולי כפי שישתמע בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה