כאבי ראש חזקים לאחר ניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/04/2018 | 13:31 | מאת: דימה

שלום,שבוע שעבר בוצע lp בגלל חשד למנינגיטיס,שהתברר ששגוי.עבר כבר שבוע והכאבי ראש מאוד חזקים,בהליכה או ישיבה,מרגיש כל פעימה,ראש כבד,כזה כאב לא הרגשתי אף פעם.2 שאלות. 1.האם זה יכול להיות כתוצאה מנזילה של csf. 2.מה הסכנות שיכולות להיןת אם לא אלך לטפל בזה. תודה

לדימה , בתשובה לשאלותיך: 1.כן-דליפה באתר ה-LP 2.לא מדובר ב"סכנות": בחלק מהמקרים הדליפה נאטמת עצמונית בחלק אחר היא נמשכת וגורמת לכאבי ראש כפי שתארת ההחלטה על טיפול תלוייה במידת הסבל ו-או בהמשכו. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה