עמדה גבולית של טונזילים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/04/2018 | 15:14 | מאת: יניר

שלום לפני חודש עשיתי סיטי מוח ורשום עמדה גבולית של טונזילים בפורמן משו כזה ולפני שנה עשיתי גם סיטי ולא היה הממצא הזה מימה יכול ליתפתח הדבר הזה ?

ליניר, הממצא המתואר טעון מעקב ,להבדיל מטפול כלשהוא בשלב זה. יש יותר מסיבה אפשרית אחת לקיומו. ברב המקרים הוא מולד. קיימת היתכנות שמפענח הבדיקה לפני שנה לא התמקד בממצא הגבולי בעת שפענח את ההדמייה. מתבקש עתה עיון בשתי ההדמיות+השוואתן +אולי בצוע MRI משלים כדי לתת תשובה פרטנית אצלך. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה