מיקרואדנומה בהיפופיזה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/04/2018 | 18:10 | מאת: מיטל

שלום וחג שמח, קיבלתי תוצאות לmri מח שביצעתי והתגלה שיש לי מיקרואדנומה בהיפופיזה בקוטר 4×5 מ"מ. יש לי לחץ בלתי פוסק בעין ימין - יש לציין שהראיה תקינה אך התחושה הלא נעימה הזו עם הלחץ 24/7 בלתי נסבל. אני יודעת שאני צריכה להתייעץ עם מספר רופאים. אך יש איזשהו כדור שיכול להפחית את הלחץ?? לפחות לכמה שעות?? אופטלגין , נורופן וכד' לא עוזרים.

שלום מיטל, מיקרואדנומה במימדים שתארת קרוב לודאי שאיננה הגורם לתחושה ממנה את סובלת בעין ימין. על כן מתבקשת השלמת האבחון במסגרתו גם ייעוץ נוירואופטלמולוגי. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה