פיענוח תוצאות בדיקת MRI מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/04/2018 | 19:59 | מאת: דליה

בת 66.8 נקבה לאחר 2 אירועי נימול בפלג גוף שמאל,תחושה של הליכה על עננים,כשיש כחודש הפרש בין 2 האירועים,הוחלט על MRI בין לבין נבדקו בUS ראש,ועורקי צוואר. אין ממצאים מיוחדים נקבה,66.8 בדיקת MRI של המוח כולל הזרקת גדוליניום מיום 25 מרץ 18 פרנכימת המוח-ללא עדות לפתולוגיה מוקדית ללא עדות להאדרה פתלוגית רסטריקציה בדיפוזיה או תוצרי פירוק דם DVA קטן צרבלי מימין רוחב חדרי מח -תקין הדגשה קלה של חריצי המוח בטווח הנורמה הרחבה קלה של חללי CSF על פני קמירויות המח בעיקר פרונטלית בתבנית סימטרית ציסטרנות הבסיס שמורות מעבר קרניו צרויקלי תקין ללא עדות לרסטירציה בדיפוזיה אותות תקינים מחללי אוויר הגדולים בגולגולת ללא עדות לאותות חריגים מכלי הדם גדולים במח לסכום:ללא עדות לממצא חריג אינטרה-קרניאלי

לדליה שלום, בפענוח הבדיקה לא מתואר ממצא פתולוגי,חריג או טעון טיפול בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה