כאבי ראש ותוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/03/2018 | 13:20 | מאת: חנה

היי ד"ר, בחודשים האחרונים סובלת מכאבי ראש, בעיקר בחלק האחורי של הראש בכיוון העורף. הייתי את נוירולוגית ונשלחתי לסיטי ראש. אשמח בבקשה לעזרה בתוצאות הבדיקה. בת 27. כאבי ראש. ט.מ. של המוח עם ח.נ תוך ורידי גודל החדרים, החריצים וציסטרנות בגדר הנורמה. ללא עדות לתהליך מיצר מקום, בצקת. לא הודגמה האדרה פתולוגית ע"י חומר הניגוד. עיבוי רירית עם ספק פלס קטן בסינוס מקסילרי ימיני. לקורלציה קלינית. מה זה אומר? תודה

לחנה שלום, בפענוח ההדמייה המצוטט אין כל פתולוגיה ו-או חריגה מהתקין בהיבט המוחי . הממצא בסינוס -חוץ מוחי כמובן וניתן לייעוץ מומחה אף אוזן וגרון בברכה

29/03/2018 | 08:14 | מאת: חנה

תודה רבה רבה וחג שמח

מנהלי פורום נוירוכירורגיה