לחץ חזק בצוואר העליוןןן הפרעות תחושה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/03/2018 | 01:00 | מאת: שמעון

שלום אני בן 29 סובל בשנה אחרונה מכאבי גב עליון חזקים לחץ בצוואר לחץ חזק רק מבצע פעולה קטנה כמו ריצה או מתאמץ קצת ישר חייב לעצור כי במאמץ לוחץ לי ממש חזק שעוד שניה מתעלף מהךחץ בצוואר העליון באמצע הגב בנוסף יש לי הפרעות בתחושה בידים והרגלים והליכה לא בסדר אני הולך רגיל ככה אומרים הרופאים אבל אני מרגיש בתוך הגוף שאני הולך שקשה לי בהליכה אני מרגיש משו שיושב לי סצוואר וגם מרגיש דופק שם אולטרונד צוואר תקין וקורטיס גם..יש הפרעות תחושה גם חולשה בשרירים עשו לי emgתקין בדיקות שם שלי בסדר גם..

25/03/2018 | 01:02 | מאת: שמעון

בדיקות דם תקינות

לשמעון בקר טוב, מומלצת בדיקת נוירולוג. בירור מאבחן יותווה עפ"י ממצאי בדיקתו והתרשמותו מתלונותיך. בברכה פרט כאן את שאלתך למומחה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה