עזרה בפענוח בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/03/2018 | 09:02 | מאת: יעל

היי, אמא שלי בת 62 עברה בדיקת MRI עקב תלונה על הפרעות בראיה (הבזקים וטשטוש) , כאבי ראש לסירוגין ותחושת רדימות בירך ימין. כך רשום בסיכום הבדיקה: 1. ממצא בסינוס המקסילרי משמאל, חשוד לסינוסיטי חריפה, נא לקולרציה קלינית 2. מוקדים בחומר הלבן המתאימים יותר לשינויים איסכמיים כרוניים של החומר הלבן צירפתי את תוצאות הבדיקה שלה יש לה תור לנוירולוג רק עוד חודש וחצי. אשמח לדעת מה סיכום הבדיקה אומר והאם יש צורך להגיע לנוירולוג דחוף תודה רבה

ליעל שלום, בתשובה לשאלותיך: 1.הממצא בסינוס מקסילרי שמאלי טעון ייעוץ מומחה אף אוזן וגרון. 2.מצב כלל לא דחוף שטעון ייעוץ ,בדיקה,בדיקות עזר מאבחנות נוספות,טפול מניעתי למחלת כלי דם מוחיים קטנים(כרונית). בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה