ממצא לא ספציפי בבדיקת EEG

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2018 | 13:33 | מאת: דוד

שלום רב דוקטור אמא שלי בת 59 עשתה בדיקת eeg עקב אירוע של התעלפות/ פרכוס לפני חצי שנה וביצעה EEG ממצאים היו תרשים ערנות מראה רקע סימטרי סדיר מורכב מאלפא 8 -12 מ/ש מעורב בביטא קידמיים. באזור טמפורלי שמאלי נרשמו גלים איטיים בולטים מן הרקע. סיכום: פעילות איטית מחודדת טמפורלית שמאלית לפי הבנתי הבדיקה לא תקינה היינו אצל ניורלוג לפני 3חודשים שלדברו הממצא לא ספציפי וזה לא משהו רציני. אני מאד לא רגוע וחושש האם יש צורך בבירור נוסף? חשוב לציין שיש לה לחץ דם נמוך והיא הייתה בחרדה בזמן הפרכוס/ התעלפות? תודה מראש

ערב טוב דוד, הנושא בתחום ההתמחות הנוירולוגית: כנראה שמתבקש ייעוץ נוירולוגי נוסף בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה