בעיה מתמשכת ופענוח מ.ר.אי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2018 | 12:40 | מאת: אלון

שלום. גיל 32. סובל מס' חודשים מתופעות לוואי של כאבים חד צדדיים מידי פעם באזור האוזן, החלק האחורי של הגרון, בצד הלסת וכיוצ"ב. התופעה החלה לפני כשנה אחרי טיפול שורש כושל, ורופאים חיפשו בתחומי א.א.ג, וכו' עד להפניית נוירולוג. תוצאות מ.ר.אי ראש, שנתקבלו אתמול: " יש מגע וסקולרי עם מהלך ציסטרנלי של הגלוסופרינגיאלים דו"צ ללא סטיה משמעותית. פרט לכך במסגרת הנורמה." א. מה משמעות הממצא וחומרתו ? ב. טיפול ופגיעה ברמת צפקוד? ג. האפשרות שהכל התחיל מהשניים? תודה

לאלון, המגע הדו צדדי הציסטרנלי הוסקולרי בגלוסופרינגאלים איננו מסביר תלונותיך. תשובה אחראית לשאר שאלותיך טעונה בדיקתך. בברכה

15/03/2018 | 17:25 | מאת: אלון

תודה לתשותך. אם כך איזו בעיה זה כן מצביע?

יותר סביר שמדובר בפגיעת סעיף עצב במהלך או כסבוך של טפול השרש

מנהלי פורום נוירוכירורגיה