טוסניל שמאלי צנוחחחח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2018 | 10:03 | מאת: יצחק

הי בבדיקת הסיטי מוח שעשיתי טוסיניל צד שמאול צנוח בגובה6 צריך לעבור ניתוח שאלה שלי באיזה הרדמה משתמשים בניתוח כזה והאם אפשר בהרדמה מקומית רק ועם לא למה רח אפשר

15/03/2018 | 10:04 | מאת: יצחק

ועם לא למה אי אפשר

ליצחק, שאלת ההרדמה עולה כאשר הוחלט על צורך בניתוח:אתה עדיין לא שם: *לא ציינת תלונותיך שבגינן בוצע ה-CT *עליך להבדק עי נוירוכירורג *סביר שתדרש הדמיית MRI משלימה *הניתוח באם יידרש מתבצע בהרדמה מלאה בברכה

15/03/2018 | 16:32 | מאת: יצחק

כבר אמרו לי שאני צריך לעבור את הניתוח למה אי אפשר בהרדמה אזורית רק ?מפחד מניתוחים בהרדמה כללית

אתה מוזמן כמובן לדון עם המנתח והמרדים המיועדים אודות סוג ההרדמה. הבהרתי ראייתי לגבי סדר הפעולות המתבקש. ערב טוב

מנהלי פורום נוירוכירורגיה