פיענוח MRI מוח -עזרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/03/2018 | 01:55 | מאת: קצב

שלום רב מבקשת עזרה בפעינוח. ברקע בן 10 פירכוס 1 מתוך שינה לפני חודשיים , מקבל לותרין מאז ללא פירכוס. מצ"ב ממצא MRI האם ממצא שפיר? האם מעיד על גידול מולד? תודה מראש

לקצב בקר טוב, התייחסות למשמעות ממצא בהדמייה טעון ראייתה. אינני רואה תרומה אחראית ב"פרשנות"על התרשמות מפענח שראה אותה. בברכה

14/03/2018 | 08:05 | מאת: קצב

תודה רבה עבור המענה. בבדיקת ההדמיה נכתב : תהליך תופס מקום פרונטלי שמאלי החשוד ע"פ מראהו לגידול מסוגDNET, ללא אפקט מסה משמעותי.

לקצב, OK. מומלץ ייעוץ עם נוירוכירורג: החלטה על צורך או אי צורך בניתוח עפ"י ממצאי בדיקתך והתרשמות מה-MRI בברכה

14/03/2018 | 10:01 | מאת: קצב

האם מדובר בגידול שפיר?

צריך לעיין ב-MRI כדי להתייחס

מנהלי פורום נוירוכירורגיה