הילדים שלי בני 11 ו 9 שנים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/01/2018 | 21:50 | מאת: ורד בי

יש לי 2 שאלות: 1. האם אתה מאבחן/ מטפל בהפרעת קשב וריכוז? 2. יש לבת שלי כאבי ראש בלתי פוסקים שהיא מתארת כבילתי נסבלים. כל הבדיקות שעשינו לא העלו דבר. אני ממש אובדת עצות...האם יש מה לעשות בנידון?

לורד בקר טוב, 1.הפרעת קשב-וריכוז מאבחנים במסגרת נוירולוג-ילדים בסיוע אבחון נוירופסיכולוגי-קוגניטבי-התנהגותי משולב 2.בהנחה שהבדיקות כללו MRI מח ושההדמייה היתה תקינה לחלוטין מומלץ ייעוץ במרפאה ייעודית לכאבי ראש בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה