סיכום ביקור אצל רופא מומחה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/01/2018 | 21:19 | מאת: שלמה

שלום רב. שמי שלמה ואני בן 67. בביקור אצל אורטופד מומחה בגלל כאבי ראש חזקים ובצוואר בעיקר באזור הטמפורלי והאוקציפיטלי התגלו בצילום ct ע"ש צווארי שינויים ניווטים לא רבים בעיקר באזור אפקט של נדב אזור ליטי של עצם אוקציפיטלי מרכזי משמאל כ 14×10 ממ. ההמלצות כותב הרופא כי יש לבצע בירור על מנת לשלולmm. שאלתי: האם מדובר בנגע שפירי? ומהו ה mm? בברכה ובתודה

לשלמה, האיזור הטעון בירור נמצא עפ"י התאור שהצגת בעצם העורף בגולגולת. הוא חשוד כתהליך גרורתי (ממאיר) mm=multiple metastases.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה