מנינגיאומה מסויידת משמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/01/2018 | 01:33 | מאת: אסתר

היי תשובת בדיקת ct מנינגיאומה מצד שמאל מסויידת גודל 13 מ"מ מחכה לmri צריך לנתח? יש לציין מרגישה לחץ תמידי באזור בו התגלתה המנינגיאומה אודה על תשובה מהירה תודה מראש

בקר טוב אסתר, לא בהכרח: ניתן ללמוד קצב צמיחתה עי MRI חוזר ולקבל החלטה בהתאם בברכה

04/02/2018 | 00:57 | מאת: אסתר

היי בהמשך לפנייתי הקודמת נירוכירורג בדק את הct ואמר שזה גידול שפיר ושלח אותי לmri מזכירה נתגלתה מנינגאומה 13מ"מ אמר מקסימום ניתוח לא מסובך מחכה לתשובת הmri ממש במתח יתכן כי יהיה ניתוח?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה