התייעצות בנושא מצח בולט

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/12/2017 | 14:37 | מאת: נועה

הבן שלי 9 חודשים ויש לו מצח בולט.. לפי בדיקות הראש שלו גדל לפי הגרף בצורה תקינה האם יש מה לעשות בנושא? מבחינת המרפסים הם תקינים

לנועה שלום, מומלצת בדיקת נוירוכירורג ילדים: המשך אבחון אם כך ישתמע-עפ"י התרשמותו וממצאי בדיקתו. בברכה

30/12/2017 | 22:10 | מאת: נועה

השאלה שלי היא מה האופציות שיש למצח בולט.. חוץ ממשהו פולשני פנימי בראש היינו אצל ייעוץ אצל נויורכרורג והוא אמר שמבחינתו אין מה לעשות.. רק ביקורת עוד חצי שנה.. כי הוא יותר מתעסק בניתוחים במקרים "יותר רציניים" כמו צורת ראש לא תקינה ומרפסים סגורים וכו'

לנועה, שאלתך הובנה בפנייתך המקורית. האופציות הן להסתפק בהמלצת הנוירוכירורג(בהנחה שהוא נוירוכירורג-ילדים), או לקבל חוות דעת שנייה ממומחה נוסף טפולחכהתאמת קסדה למשל אינם ישימים במקרה זה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה