חוסר רעב וצמא אינני מבין מה קורה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/12/2017 | 20:37 | מאת: דניאל

שלום מזה למעלה משבוע התחילו הסימפטומים הבאים: אני חש כי אין לי תחושה של עייפות ולא מצליח להירדם ללא כדור הרגעה (למרות שהגוף עייף, ואני מפהק) וסובל מהזעה בלילה, כמו כן חסר תחושת רעב וצמא המוכרת כלומר אןכל כי חייב אבל ללא תשוקה ובטן מקרקרת...יש תקלה בין המוח למערכת עיכול בתשדיר בינהם ברקע יש ירידת משקל חדה, בדיקות דם וסריקת בטן נמצאו תקינות האם המצב עלול להגרם מבעיה נוירולוגית? האם כדאי לבצע MRI מוח? האם זה נשמע כמו חשש לפגיעה בהיפותלמוס? אודה לדעתך

16/12/2017 | 22:03 | מאת: דר אוריאל ולד

לדניאל , בתשובה לשאלותיך: 1. לא 2.לא 3.לא מומלץ ייעוץ פסיכולוגי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה