רעד בזרועות ובשכמות בזמן ההתעוררות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/12/2017 | 00:15 | מאת: מיכל

שלום, בזמן האחרון אני מרגישה סוג של רעד בזרועות​, בשכמות ובצוואר. הרעד בא לידי ביטוי בעיקר כשאני שוכבת, ואני גם מרגישה אותו לקראת הבוקר בהתעוררות. אני לא יודעת מה קורה בזמן השינה. הייתי אצל נוירולוג, ששלל מחלת פרקינסון, ורציתי לשאול אם לדעתך הדבר עשוי לנבוע מלחץ כלשהו כעל אזור מסויים בעמוד השדרה. כמו כן - האם יש איזה שהיא בדיקה שרצוי שאעשה לבירור העניין ? תודה מראש

למיכל, כדי להתקדם באבחון- יש צורך לבדוק אותך כדי להתרשם יתכן שכדאי לפנות לנוירולוג נוסף בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה