תוצאות ניתוח סי טי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/12/2017 | 09:55 | מאת: יפה

המטומה נרחבת בתת עור פרונטו פריאטלי ללא שינוי מהותי. דימומים אינטרהפרנכימטיים בהימספרה השמאלית ללא שינוי מהותי. נסיגה של דמם סובדוראלי לאורך טנטוריום. שארית מינימלית של דמם סובדוראלי פרונטלי וטמפוראלי משמאל ספיגה של דמם סובארכנוידאלי באונה הפרונטלית משמאל. שיפור קל באפקט מסה עם לחץ על חדרי המוח ודחיקה של קו האמצע כ 0.6 לעומת 1.2 ס"מ מבדיקה קודמת . במיטת הדימומים מודגם ג'ל ופואם שזה בועות

בקר טוב יפה, *הפענוח מתאר שיפור יחסי-חלקי בממצאים המבטאים לחץ מוחי. *הבדיקה טעונה עתה דיון+עיון עם המנתח יש להשוותה לבדיקה-בדיקות הדמייה קודמות *הדיון בהמשך טפול ייגזר כמשמתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה