מנינגיומה בקוטר 20 מ"מ בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/12/2017 | 22:31 | מאת: מור

היי אני בת 27, קיבלתי תשובות של בדיקת סיטי שעשיתי, סיטי צוואר וראש בעקבות תלונות על כאבי צוואר חזקים של כחודשיים בתוצאות היה משפט אחד שלא אהבתי. "הסתיידות גסה שטוחה על הפלקס הפרונטלי מימין בקוטר כ20 מ"מ - יתכן מנינגיומה מסויידת. אשמח לדעת אם יכול להיות קשר בין הכאבים בצוואר לממצא בסיטי, כמו כן אני גם סובלת מכאבי עיניים והבנתי שהמיקום של המנינגיומה באזור הראש למעלה לכיוון המצח וארצה לדעת אם זה קשור. לציין שאני התלוננתי כמה פעמים אצל הרופאת משפחה שאני כל הזמן עייפה, לא מפוקסת. אני גם סובלת מכאבי ראש. מה עושים עם ממצא כזה?

בקר טוב מור, *הממצא המתואר איננו מסביר כאבי צואר *הממצא המתואר איננו מסביר תלונות עיניות *יש להמשיך בבירור מאבחן לסיבת כאבי ראש בסיוע נוירולוג *יש לעיין בהדמייה כדי להתייחס פרטנית לממצא המתואר בהיבט הגישה: טפול? מעקב בלבד? בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה