מומחים המבצעים MRI דינאמי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/11/2017 | 23:55 | מאת: רון

שלום, עקב בעיה רפואית, עודף גמישות חמור הכולל באזור הצוואר, ודלקת חוליות שנוטות לנוע יתר על המידה, קיבלנו המלצה לבדוק מה קורה שם על ידי ביצוע MRI דינאמי. אני מחפש מומחי המבצעים בדיקה זו (הרופא/מומחה המבצע בפועל...) כי הבנתי שאין הרבה בארץ שעושים זאת. אשמח לשמות אם ניתן לקבל שמות / המלצות. אגב, יש העדפה למומחים העובדים דרך מכבי, אך לא מחייב.נשיג מה שידרש. תודה רבה!

בקר טוב רון, הנושא בתחום מומחיות ההדמייה מומלץ ייעוץ תואם, בברכה

15/11/2017 | 19:58 | מאת: רון

הפורום הדמייה סגור. אינו פעיל מ2014. אם בכל זאת ישנה המלצה מסוימת של מי מהמומחים או קוראים, זה יוכל לסייע לנו מאוד.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה