כאב ראש במשך 6 ימים לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/11/2017 | 13:04 | מאת: בינה

שלום, נפלתי עם הגב על המזרן לפני 6 ימים.בזמן הנפילה חושבת שהרגשתי טלטול של ראש. מאז יש לי כאב ראש חזקים, כל הזמן כואב במצח, כאשר מסובבת את הראש כאב מתגבר,כאשר נשענת אחורה כאב מתגבר.כמה ימים לאחר נפילה הייתה רגישות בשרירים בקדמת הגרון עכשיו כבר אין.לפעמים כאשר אני מיישרת את היציבה ומרימה את הראש הכאב נהיה קל יותר. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון כי חששתי שזה סינוסיטיס, אמר שלא. הייתי במיון , בדק אותי נוירולוג הכל היה תקין.עשו סיטי ראש צוואר התוצאה הייתה תקינה : לא נצפה דמם תוך גולגלולתי טרי,שבר או סימני לחץ.לא נצפו ממצאים מוקדיים ברקמות המוח.חדרי המוח והחללים התת-עכבישיים כולל צסטרנות הבסיס תקינים במיקומם וברוחבם,סימטריים. איזור העוכף התורכי,ארובות העיניים ופורמן מגנום בטווח התקין. אוסטיומה גדולה בסינוס פרונטלי שמאלי. צוואר ללא שבר או דיסלקציה , מוקד מסוייד בפסגת הריאה הימנית - גרנולומה. הרופא במיון אמר שהכל תקין והמליץ על מנוחה. אני לוקחת משככי כאבים , בהתחלה זה לא עזר עכשיו נראה שעוזר קצת יותר. ממה יכול לנבוע כאב הראש הזה ? האם אין דרכים נוספות להקל עליו חוץ ממשככי כאבים (כמה זמן אפשר לקחת משככים ,הרי הם לא מרפאים שום דבר) האם יש צורך להמשיך את הבירור של סיבת כאב ראש,אם כן אצל איזה רופא? תודה רבה

מה שבוצע אבחנתית עד כה-מספק. זה שאין בעייה רצינית-ברור. לקיחת משכחי כאב-ככל שמסייעים להרגשתך- בברכה

09/11/2017 | 14:05 | מאת: בינה

תודה על התשובה , כמה זמן יכול לקחת לכאב ראש הזה עד שיחלוף? או שהוא לא יחלוף כבר אף פעם? תודה

12/11/2017 | 09:43 | מאת: בינה

שלום, הכאב עדיין נמשך(9 ימים) אומנם נראה שעוצמתו פחתה. אני גם מרגישה סחרחורת קלה כאשר מסובבת את הראש לצדדים. האם יכול להיות שעברתי זעזוע מוח. האם מדובר במהלך החלמה תקין. כמה זמן יכול לקחת עם להיעלמות של כל התופעות.תודה

לבינה בקר טוב, לשאלותיך הנוספות: 1.אינני סבור כך 2.כן 3.אינני יודע בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה