נפיחות, בצקת אחרי ניתוח מנינגיומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/11/2017 | 00:03 | מאת: אירינה

עברתי ניתוח להוצאת מנינגיומה בבסיס המוח (בין שני עצבי הריח) לפני 9 שבועות. הניתוח הצליח וההחלמה עוברת טוב. אבל: כארבעה שבועות אחרי הניתוח התחילה אגירת נוזל באיזור הניתוח (רקה ימנית לכוון האוזן) האיזור והבצקת נהיות יותר גדולות עם הזמן. בלילה מתאסף גם נוזל על כפת הראש, הבצקת הזאת יורדת במשך היום. האם זה נורמלי שזה לא היה מההתחלה ולא משתפר אלא נהיה יותר גרוע והאםזה קשור לכאבי הראש שעדיין יש לי (כמעט בלי כאב עם 3000 מג אקמול ביממה) אודה מאוד על דעתך המקצועית אירינה

לאירנה שלום, לא תקין. גם 3000 מג אקמול ליממה הוא מינון מעט גבוה מומלצת בדיקה עי המנתח, ( לא חדר מיון)בפרט אם הצטברות הנוזל שתארת היא במגמת החמרה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה