כאב ראש ספינלי אחרי lp

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/10/2017 | 21:01 | מאת: הופ

עברתי היום ב ניקור מותני כחלק מהליך בירור לטרשת נפוצה (היום יום ו) מיום ג החלו לי כאבי ראש ספינליים כך שאני לא יכולה לעמוד וצריכה לשכב נאלצתי לעבוד ביום ה ושישי כ 5 שעות כל יום כאשר שבתי הביתה פשוט התמוטטתי בשינה לכל היום גם עכשיו אני לא יכולה לעמוד יותר ממספר דקות מאז שהתעוררתי. אני מקפידה לשתות כשאני שוכבת יש על הגב זה נסבל . מתי זה צפוי לחלוף?

בקר טוב הופ אם אין מגמת הטבה או מופיעה החמרה-עליך לחזור למומחה שבצע את הניקור. הוא יבצע במצב זה פעולה המכונה BLOOD PATCH:מתהווה איטום של דליפת נוזל מוחי מתחת לעור באתר הניקור עי דם שנלקח ממך פעולה זאת פותרת את הבעייההפעולה איננה דורשת אישפוז מתבצעת השגחה של שעות בודדות לאחר ביצועה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה