Cpc במוח העובר באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/09/2017 | 16:26 | מאת: Alina

שלום רב, אני בשבוע 35+, ביצעתי את 2 סקירות מערכות, מי שפיר וצ'יפ גנטי, הכל תקין לחלוטין, לפני כמה ימים היתי במיון יולדות באיכילוב בשל הפניה של רופא ובאולטרסאונד שביצעו לי הרופא אמר שהוא רואה שיש cpc דו צדדי לעובר ואין לזה משמעות קלינית, אני כבר כמה ימים בלחץ, האם באמת לא להיחס לזה או שצריך לעשות משהו...? תודה מראש

לאלינא שלום, אין צורך לעשות משהו למעט המשך מעקב הריוני מסודר ב4-5 השבועות הנותרים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה