בת 16,כאבי ראש חזקים יום יומיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/08/2017 | 19:33 | מאת: אנונימית

היי סובלת כבר שבועיים וחצי מכאבי ראש יום יומיים כמעט בכל זמן ביום עם הפסקות קטנות הכאב משנה את הצד שלו פעם ברקה ימין ופעם בשמאל אבל יותר פעמים נמצא בשמאל ויותר זמן . הכאב מקרין בדרך כלל לצד של הלסת ומידי פעם האוזניים. חשוב לי לציין שלפני כחודש גילו לי חיידק בקיבה קיבלתי אומפרדקס. הלכתי לניורולוג והתבקשתי לקנות ויטמינים-מגנזיום וכו' ולפני כחודשיים הייתי מקבלת ברזל בוריד. למרות כל זה אני עדיין נורא מודאגת לגבי הכאבי ראש

23/08/2017 | 19:44 | מאת: אנונימית

שכחתי להזכיר שהכאב ראש מקרין גם לעין שבאותו הצד(יותר בשמאל)

הנושא בתחום ההתמחות הנוירולוגית הייעוץ +בדיקת נוירולוג אמורים להינתן בהתאם. בברכה

23/08/2017 | 20:04 | מאת: אנונימית

הנירולוגית ראתה במחשב את החיידק וקישרה אותו אוטומטית ולא שאלה יותר מידי שאלות. אמרה לנו לטפל בו ולקנות וטימינים. אני יכולה להפסיק לדאוג?

נא עייני בתשובתי לפנייתך אם לא קבלת מענה מספק ניתן להבדק עי נוירולוג נוסף

מנהלי פורום נוירוכירורגיה