ממצאים חשודים ב- MRI ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/08/2017 | 21:53 | מאת: אסתי

מה המשמעות של "MRI ראש הודגם, תהליך אינטרה אקסיאלי מערב קורפוס קולוזום (ספלניאום) בעל האדרה אבחנה מבדלת: תהליך גליאלי לימפומה, אחר".

לאסתי, המפענח מתאר גידול באיזור הקורה=קורפוס קלוסום,בחלקה האחורי=ספלניום. הקורה היא אבר שמחבר בין המחצית הימנית למחתית השמאלית של המח הגדול. קיימת אבחנה מבדלת(יותר מאפשרות יחידה )באשר לטיבו . יש לעיין בהדמיית ה-MRI כדי להתייחס פרטנית. בברכה

15/08/2017 | 09:33 | מאת: אסתי

תודה ד"ר על התייחסותך. שכחתי לציין, גודל הממצא 3 על 4 ס"מ. אמור לעבור ביופסיה בעוד מספר ימים. מהם סיכויי ההישרדות לאור המתואר? בברכה ובתודה

ממצאי בדיקת הביופסיה יתנו תחזית ארוכת טווח הביופסיה עצמה היא הליך לא מורכב ,ברמת סיכון נמוכה. בהצלחה

15/08/2017 | 10:00 | מאת: אסתי

תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה