בדיקה של ילדה בת 6 MRI

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/08/2017 | 22:58 | מאת: שמואל

שלום דר אחיניתי שלי סובלת מי כעב רוש 6חודשים היה עופנתה ל MRI רוש בבדיק סיקום כתוב שאיו תהליך תופס מקום עבל ישנראיץ יש נראית צניחה שקדי המוחון לפורמן ב 3 ממ על רקע כיארי וראנט דר מה זה אומר תודה

בקר טוב שמואל, במעבר בין הגולגולת לצוואר קיימת (מלידה) צפיפות -יתר: שקדי המוחון=החלק הנמוך ביותר של המוח הקטן נמצאים (בשונה ממיקומם ברב הילדים)מתחת לאיזור המעבר המתואר. ממצא זה מאבחן CHIARI TYPE I MALFORMATION מצב זה יכול לגרום ולהסביר כאבי ראש. מומלצת עתה בדיקתה עי נוירוכירורג- ילדים. בברכה

13/08/2017 | 07:45 | מאת: שמואל

בוקר טוב ד"ר תודה על התשובה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה