ממצא בחלק שמאלי של ההיפופיזה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/08/2017 | 16:48 | מאת: דינה

שלום,דוקטור!פניתי אליך לפני יומיים לגבי הממצא על היפופיזה. אני מבינה שלפני שאפנה עם הצילומים לנוירוכירג עליי ללכת לאנדוקרינולוג.התורים לאנדוקרינולוג-שלושה-ארבעה חודשים. בנתיים פניתי לרופא משפחה ונוא שלח אותי לבדיקת פרולקטין שיצאה תקינה לחלוטין. האם תוכל להגיד מהן הבדיקות להורמונים הנוספים שעליי לבדוק . גם יש לי שאלה לגבי הפיענוח של ישיבת רנטגן של מחלקת עיניים:ממצא 5 מ"מ בחלק שמאלי של ההיפופיזה ללא לחץ על כיאזמה,ללא האדרה,ללא שינוי.יתכן ציסטה עם תוכן לא צלול. אני מבינה שקשה לקבוע בלי לראות את הצילומים,אך אני רק מבקשת להסביר באיזה "ללא שינוי"מדובר.הכוונה לשינוי אחרי ההזרקה או לשינוי יחסית לאם אר אי הקודם,כי היו בידיהם של הרופאים גם הצילומים לפני חצי שנה. יחד עם זאת כתוב שמדובר ברויזיה של האם אר אי האחרון. אודה לך על תשובתך,כי אני נורא לחוצה. בברכת שבת שלום דינה

לדינה, כאמור,אינני סבור שתעזרי עיהתייחסות להדמיות בהן עיין המפענח שאותן לא ראיתי.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה