ציסטה בראש שיושבת על כלי דם

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/08/2017 | 09:59 | מאת: ענת

התגלתה ציסטה בראש שיושבת על עורק/וריד ובכך גורמת לכאב ראש כרוני חזק ומשתק לעיתים .בכל פעם שהדופק עולה ומהיר יש כאב ראש חזק. המלצה שהתקבלה לאחר כל הסריקות, קודם להפסיק כל פעילות מגבירת דופק,ספורט הליכה ריצה סקס , אופניים.. בקיצור, מה הטיפול בציסטה והאם ניתוח במקרה בו יושב על כלי דם, לא מסוכן ? תודה

לענת, יש כמובן לעיין בהדמיות-סריקות כדי להמליץ פרטנית גם הערכת מידת הסיכון הניתוחי מתאפשרת רק לאחר עיון זה. ההימנעות מפעילות כמובן איננה מהווה פתרון אופטימלי ו-או רצוי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה