כאב מקומי בראש בנגיעה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/07/2017 | 01:38 | מאת: ורה

אני בת 24, כבר כשנה סובלת מלחץ באזור מפרק הלסת, מאחורי האוזן, בעורף, בצוואר והכל בצד ימין של הראש. וכבר כמה חודשים בצד ימין של קודקוד הראש יש לי רגישות בעת נגיעה, ממש ממש רגיש וכואב אבל רק בעת נגיעה, גם כשיש רוח חזקה זה מאוד רגיש שם, ברמה כזאת. העורף שלי גם כן תפוס וקשה מאוד בצד ימין, רציתי לשאול האם יכול להיות שהכל קשור אחד לשני? (הייתי אצל אף אוזן גרון שאמר לי שזה כל קשור לבעיה במפרק הלסת)

בקר טוב ורה, בתשובה לשאלתך-כלל לא בטוח . מומלצת בדיקה וייעוץ נוירולוג ניתוב מאבחן-עפ"י התרשמותו בברכה

21/07/2017 | 11:54 | מאת: ורה

האם יכול להיות אבל שהרגישות בנגיעה בקרקפת היא נובעת בעקבות הצוואר התפוס? זה בדיוק באותו הצד באותו הקו ישר.. ובאופן כללי כמו מה זה נשמע לך? האם אני צריכה לדאוג?

לורה, לראייתי אין יתרון אבחנתי ו-או מעשי בספקולציות. ממליץ כאמור להמריץ אבחון ושאיר את מקור תלונותיך. סופשבוע נעים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה