MRI +MRA ראש - עבור אמי בת 71

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/07/2017 | 21:08 | מאת: ליאת

שלום רב, אמי אינה קמה ממיטתה סובלת מסחרחורות קשות וכאבי ראש מזה פרק זמן וזאת לאחר נפילה , לפני כן היא גם סבלה מתסמינים אלו אך ברמה נמוכה בהרבה, התקבלו התוצאות של הMRI ואני בלחץ , אודה לעזרתכם בהבנת הנאמר: "בסדרת FLAIR קיימים מספר רב של מוקדים פתולוגים בחומר הלבן כביטוי למיקרואינפרקטים ישנים, כמה מן המוקדים חשודים למוקדים דמיאלינטיבים. לאחר הזרקת גדוליניום מוקדים אלו אינם מקבלים האדרה".

לליאת שלום, מתוארים שינויים מחלתיים בחמר הלבן של המח שמקורם במחלת כלי דם קטנים=VASCULOPATHY. מועלית אפשרות אבחנתית סיבתית שונה-טרשת נפוצה="מוקדים מיילופתים" הנושא יעון +השלמת אבחון בסיוע נוירולוג. בברכה

17/07/2017 | 04:18 | מאת: ליאת

תודה רבה על המענה המהיר :)

מנהלי פורום נוירוכירורגיה