עור הירך רדום כבר חודשיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/06/2017 | 21:46 | מאת: עדן

היי דר שאלה אליך אני בת 18 משקל תקין לא עושה הרבה ספורט ולאחר טירונות קשה מאוד הרגשתי שהירך שלי החיצונית רדומה כמו הרגשה קפואה שמלווה בזרמים ועיקצוצים לא נעימים , בנוסף עשיתי MRI מותני יצא תקין וגבי עם מעט בקע דיסק. התקופה האחרונה לחוצה לי חרדתית ויש לי קפיצות שרירים . האם הקפיצות שרירים קשורות לחרדה? האם הירדמות הירך עוברת בסוף? איך להקל ? בברכה עדן

לעדן בקר טוב, בתשובה לשאלותיך: 1.יתכן 2.יתכן 3.מומלצת בדיקת נוירולוג:ניתוב מאבחן+המלצה טפולית להקלת תלונותיך-עפ"י התרשמותו. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה