האם מומלץ נתוח עש צווארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/05/2017 | 22:27 | מאת: רוני

מצורף mri הסינים תחושת חשמל לאורך הזרוע עד קצות האצבעות עם עקצוץ ו"שרפה" כאבים צוואר לא חזקים כאבי כתף וכאבים חזקים במרפק אינני יודעת אם בצורה מקרית או אכן יש קשר אבל אינני יכולה להתאפק עם השתן אפילו דקות לעומת חצי יום פעם נאמר לי לנתח ואם לא תחול התדרדרות אז בבקשה מה דעתך?ומה הדחיפות? תודה רבה

ערב טוב רוני, ההתכנות שבעיית הדחיפות בהטלת שתן קשורה לבעייה הצוארי-נמוכה. המלצה על כן או לא ניתוח טעונה בדיקתך בברכה

25/05/2017 | 09:35 | מאת: רוני

זה מה שאני עושה בודקת על כן בקשתי התיחסותך ל mri תודה

25/05/2017 | 07:30 | מאת: רוני

דר שלחתי אם אר איי מדוע התייחסתי רק לדחיפות בשתן יש ממצאים באם אר אי האם תוכל לומר דעתך נתוח כן לא

לרוני, נא עייני שוב בתשובה לפנייתך: החלטה על צורך או העדר צורך בנתוח דורשת בדיקתך החלטה האם קיים צורך בניתוח דורשת בדיקה נוירולוגית של המטופל בברכה

26/05/2017 | 15:53 | מאת: רוני

בבדקת נוירולוגית האשפוז נכתב החזרים ערים בידיים והחזרים ערים מאוד ברגליים והמלצה על אם אר איי שהצביע על הצרות בנונית וקשה עם לחץ על החוט הזרמים ביד ועיקצוץ הם 24 שעות וכאבים במרפק שיצאתי מבה"ח הומלץ על ניתוח ומהר אני לא יודעת מה לעשות מה הדחיפות והרופא בבית חולים אמר לפנות למיון תל השומר לא פניתי מחשש שיחזרו אותי הביתה מה אתה אומר?? תודה רבה

הי רוני, להמשך דיון תוכלי להתקשר:0542-29-1046

מנהלי פורום נוירוכירורגיה