עזרה בלהבין אם עובדה או הגיוני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/05/2017 | 22:17 | מאת: 3 סטיות תקן בן שנה ושמונה חודשים

שלום רב, קבלתי מנוירולוגית שעוקבת אחרי בני המלצה לאם אר איי ראש. אכן יש לו ראש גדול אך יש גם להוריי ראשים גדולים 58 ו57 סמ. מאחר וזה מרגיש לי גנטי -עוד בת עם 2.5 סטיות תקן חודש הבא תהיה 3 אני לא יודעת מה לעשות... האם אולי מבחינה נוירוכירורגית יש עוד מאפיינים שהיו עוזרים להחלטה אם בכל זאת חייב אם אר איי או לא. בני עבר בדיקת איאי גי (תקין) לחץ עיני תקין אולטרסאונד נוזלים ירדו מ6 ל3 בחצי שנה... אז האם נשמע דחוף אם אר איי? אני לא מצליחה להחליט מה לעשות:( תודה מראש על תשומת הלב ולילה טוב

פרט כאן את שאלתך למומחה בקר טוב, הספור המשפחתי חשוב+אם כל המעורבים מפותחים כרגיל,ללא מגבלה ו-או חסר נוירולוגי,משמעותו חשובה עוד יותר יש לבצע עתה הערכה התפתחותית לתינוק בן השנה ושמונה חדשים: אם היא תקינה לחלוטין,יתכן שהדמיית MRI אינה הכרחית בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה