נימול באצבעות רגל ימין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/04/2017 | 09:17 | מאת: נילי

לפני 4 שנים עברתי ניתוח בגב, קיבוע חוליות L345.הניתוח עבר בהצלחה רבה. זה מספר שבועות שהתחיל נימול, מעין חוסר תחושה בבוהן ימין והתפשט גם לשתי האצבעות לידו. מה יכולה להיות הסיבה ומה הטיפול?

בקר טוב, מומלצת בדיקתך תתבקש בנוסף בדיקת Emg+NBC יתכן צורך בהדמייה מעדכנת לעמה״ש המתני אבחנה והתוויית טפול כפי שישתמע

לנילי, מומלצת בדיקתך כמוכן תתבקש בדיקתEMG-NCV יתכן גם של הדמייה מעדכנת של עמה"ש המתני אבחון סיבתי לתלונתך עתה+התוויית טפול-כפי שישתמע. בברכה

25/04/2017 | 12:56 | מאת: מב זו בדיקת NBC?

תודה על תשובתך. מהי בדיקת NBC?

NCV= מהירות הולכה עצבית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה