כאבי ראש לבני בן 6 שאלה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/04/2017 | 14:06 | מאת: אביטל

היי דר מצטערת שאני משגעת אותך.. ותודה רבה על הכל.. עוד שאלה ברשותך.. איך אפשר להבדיל בין כאבי ראש של כיארי לבין כאבי ראש רגילים??.. הבן שלי 3 ימים מתלונן על כאבי ראש בכל חלקי הראש מקדימה ומאחורה.. מתפקד רגיל יחסית אבל קצת מותש.. אומר שרואה טוב ואומר שיש לו תחושת בחילות.. איך אני יכולה לדעת אם זה כאבי ראש כי לא אכל או שתה או ויראלי או שזה כאבי ראש של הכיארי??

השאלה ברורה אינני סבור שמומלץ לטפל בבנך דרך תקשורת וירטואלית כאמור מתבקשת בדיקתו+עיון בהדמיות. אם איננו מתלונן על בחילה כאשר קיים כאב ראש ״רגיל״-יתכן שהמצב ב- 3הימים האחרונים קשור ל Chiaroscuro

מנהלי פורום נוירוכירורגיה