סיצטה בראש בתשובת mri

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/03/2017 | 15:12 | מאת: הדיל

שלום אני נשואה עם שני ילדים לפני כשנה יצא לי בליטה קטנה בראש שכואבת לי במגע ובלי מגע , עשיתי ct ולא מצאו שום דבר ....וב mri מצאו סיצטה 4 מ"מ וזה מאוד מפחיד אותי ממה זה נמצא ואיך לחיות עם זה והאם יש טיפול תרופתי לזה ??? אשמח שתענו לי תודה

שלום הדיל, נא העבירי פענוח ה-MRI . אתייחס

30/03/2017 | 15:30 | מאת: הדיל

בת 32 אם לשני ילדים ב mri מודגם מוקד בעל את גבוה ב T1 בקוטר של 4 מ"מ בבסיס האדנוהיפופיזה קדמית לחיבור בין הגבעול לבלוטה _ קרוב לוודאי rathke cyst _האות הבוהק של נירוהיפופיזה מודגם במקום תקין . כך כתוב בתשובה ד"ר אני מאוד מאוד מפחדת מה אני צריכה לעשות הלאה ?

להדיל, תודה על ציטוט הפענוח.על פיו- הממצא מולד כלל איננו מדאיג לא דורש ניתוח לא דורש טפול אחר ערב טוב

מנהלי פורום נוירוכירורגיה